Apunt Menorca Publicitat - Apunt, la guia de Menorca

Publicitat

 

Si vols donar visibilitat al teu negoci, no t’ho pensis. Explica’ns la teva idea i junts trobarem solucions creatives que s’adaptin a les teves necessitats.

Disposem de dos canals per aconseguir-ho:

  • Offline: Apunt, l’agenda de Menorca neix el 2012 com una publicació gratuïta de format butxaca per informar de totes les activitats que es programen a Menorca en el camp de l’oci i la cultura. El 2014, coincidint amb el llançament de la web, incorporem canvis i publiquem la revista a l’estiu amb nous i millors continguts.
  •  Online: el web www.apuntmenorca.com neix amb la finalitat d’oferir una informació completa i actualitzada de tota la programació cultural i d’oci de l’illa i amb la voluntat d’esdevenir un mitjà de referència en aquest àmbit.

I et donem un parell de raons perquè et decideixis a sumar-te a l’Apunt:

  • Arribaràs a una audiència cada cop més nombrosa, activa i predisposada a sortir de casa per fer coses i, el que és més important, amb la capacitat adquisitiva per fer-les.
  • Contactaràs amb un equip que et sabrà oferir solucions personalitzades per extreure la major rendibilitat al teu producte o servei.
  • La teva inversió tindrà un retorn més que positiu.

Contacta amb nosaltres sense cap compromís i informa’t de les nostres tarifes i promocions. Truca’ns al 971 143 793, envia’ns un correu a publicitat@apuntmenorca.com o emplena el següent formulari: