Apunt Menorca 'A dream in Grunewald' de Juan Carlos Rego - Apunt, la guia de Menorca

‘A dream in Grunewald’ de Juan Carlos Rego

A dream in Grunewald és una porta oberta al somni. L’obra de Juan Carlos Rego, que es podrà contemplar a Encant fins al proper 23 de juliol, evoca la màgia del conegut bosc berlinès, “un lloc on embriagar-se, deixar-se endur, perdre’s, sentir i retrobar-se”.

En les pintures abstractes de Rego hi ha latent una força sensorial que apel·la directament a les emocions i que fa que es disparin “els mecanismes de la nostra imaginació” i s’activin “els ressorts que ens indueixen a somiar i a evadir-nos de la realitat”, generant d’aquesta manera l’ambient propici per sentir l’experiència artística del creador.

Juan Carlos Rego és llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i ha participat en nombroses exposicions col·lectives a ciutats com Nova York, Miami, Chicago, Pekín o París i també en monogràfiques a Barcelona, València, Palma o Granada. A més, ha estat editor de la revista oficial d’ARCO (Fira Internacional d’Art Contemporani) en diferents exercicis i ha col·laborat amb publicacions especialitzades com Arte y Parte o Arte y Contexto.  En el seu currículum ocupa un lloc rellevant l’experiència com a comissari artístic, sent un exemple la mostra Frecuencias que el Institut Cervantes va organitzar al Marroc fa cinc anys.