Apunt Menorca Alaior acull les Jornades d'Educació Emocional

Alaior acull les Jornades d’Educació Emocional

Els dies 12 i 13 de febrer el Centre de Professorat de Menorca organitza a Alaior uns tallers per a famílies i comunitat educativa sobre educació emocional. L’objectiu és compartir experiències que acostin la pràctica de l’educació emocional a tota la comunitat educativa de Menorca.

El catedràtic d’Orientació Psicopedagògica a la Universitat de Barcelona (UB), Rafael Bisquerra Alzina, serà l’encarregat de pronunciar la conferència inaugural de les jornades, que durà per títol ‘Emoció i motivació’. Això serà dia 12, a les 16.30 hores, a Sant Diego.

Bisquerra és una persona de referència en aquest camp. En el seu currículum destaca la seva implicació en la creació del Grup de Recerca en Orientació Psicopedagògica i de la Fundació per a l’Educació Emocional, a més de la seva participació en l’impuls de les Jornades d’Educació Emocional de la UB. Ha escrit, entre d’altres llibres, Psicopedagogia de les emocions (Síntesi, 2009), Educació emocional i benestar (Praxi, 2000) i Educació per a la ciutadania i convivència. L’enfocament de l’educació emocional (Wolters Kluwer, 2008).

Al llarg dels dos dies se succeiran a l’IES Josep Miquel Guàrdia diferents tallers, adreçats a docents, sobre pedagogia sistèmica, creativitat, mindfulness, empatia, teatre i titelles, focusing, cognició, cos i emoció i assertivitat, entre d’altres matèries.

Per obtenir més informació, entreu al web del Centre de Professorat de Menorca: www.cepdemenorca.cat