Apunt Menorca 'Alzina', d'Omar Delorage - Apunt, la guia de Menorca

‘Alzina’, d’Omar Delorage

El director Omar Delorage (Sant Lluís, 1987) presenta la seva òpera prima ‘Alzina’ el proper divendres 5 de setembre als Cinemes Canal Salat. La pel·lícula, finançada a través d’una campanya de micromecenatge, s’ha rodat íntegrament a l’illa. Entre els escenaris reconeixebles es troben Fornells, Binigaus o el cementiri de Maó.

Rodada fa un any i amb una durada de dues hores, ‘Alzina’ explora l’alienació personal que prolifera en la societat actual. Els actors catalans Sandro López i Kira Anzizu són els encarregats de donar vida a una parella que ha deixat de sentir emocions i sensacions. Viure sense amor, odi, tristesa, felicitat o empatia és només el principi. En la necessitat de reinventar la seva manera de viure per poder retrobar-se amb ells mateixos, experimentaran els límits de la vida en els seus propis cossos. El repartiment el complementen actors menorquins com Matilde Muñiz i Jordi Odri, entre d’altres.

Delorage troba en les imatges les paraules per narrar els estats psicològics i la naturalesa de les accions dels personatges endinsats en un viatge d’experimentació entre el be i el mal. La manca de diàlegs explicatius i l’aposta per dotar els plans d’una gran càrrega visual conformen una interessant experiència sensitiva per a l’espectador.

L’assistència a la première és gratuïta i només es requereix reservar l’entrada a través del correu electrònic info@delorage.com o directament a les taquilles del Cinema Canal Salat.

Per més informació consulteu la cartellera de l’Apunt.

_____
ALZINA – ESP. 2014 – 120 min.
Direcció i guió: Omar Delorage. Intèrprets: Sandro López, Kira Anzizu, Jordi Pérez, Jordi Odri, Enka Alonso, Matilde Muñiz, Noelia Mas, Laia Garcia i Laia Galceran.
_____