Apunt Menorca Arriba una nova edició de la Fira d'Estocs de Menorca

Arriba una nova edició de la Fira d’Estocs de Menorca

Fidel a la seva cita amb el públic menorquí, els dies 4, 5 i 6 de març tindrà lloc al Recinte Firal de Maó la Fira d’Estocs de Menorca, que enguany arriba a la dotzena edició. Organitzada conjuntament per la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, l’IDI, el Consell de Menorca, l’Ajuntament de Maó i l’Associació de Comerciants de Menorca (ASCOME), la fira comptarà amb una superfície d’exposició de 1.500 m2 enfront dels 932 m2 de l’any passat.

La Fira d’Estocs de Menorca esdevé un aparador perquè els consumidors puguin descobrir l’oferta comercial de tota l’illa i beneficiar-se de descomptes i promocions especials en múltiples productes. Es consolida, per tant, com una important activitat dinamitzadora del comerç de proximitat de Menorca.

En aquesta edició la fira comptarà amb la participació de 48 expositors. Per sectors, els visitants podran trobar articles tèxtils i de calçat, complements, joguines, productes de la llar, papereria, llibreria, informàtica, telefonia. A més també hi haurà una zona destinada a l’exposició i venda de productes voluminosos.