Apunt Menorca Arriba una nova edició de 'Tasta es Migjorn'

Arriba una nova edició de ‘Tasta es Migjorn’

Arriba una nova edició de la campanya impulsada per l’Ajuntament des Migjorn i gestionada per Sa Xaranga per dinamitzar l’activitat local a partir de propostes culturals, lúdiques i gastronòmiques.

La iniciativa, que duu per títol ‘Tasta es Migjorn’, es tornarà a posar en marxa aquesta tardor amb un programa replet d’activitats interessants, com ara tallers adreçats als més petits, demostracions de cuina en directe, degustacions, actuacions i concerts, glosat, etc.

Aquest és el programa dissenyat per l’Ajuntament des Migjorn per aquesta tardor:

Dissabte, 17 d’octubre
Lloc: Aparcament de l’Av. David Russell
11 h. Taller de postres amb la bloguera Ague Pons Villalonga (Ses Cuinetes d’Ague). Els fillets i filletes aprendran a fer pilotes de pastanaga amb coco.
12 h. Glosat.
13 h. Música en directe amb Cala Joia.

Dissabte, 31 d’octubre
Lloc: Pl. Menorca
11 h. Bunyolada popular
12 h. Cuina de Tots Sants. Bep Al·lès, gastrònom, autor i editor de llibres de gastronomia menorquina, cuinarà en directe una recepta pròpia de la festivitat de Tots Sants.
13 h. Actuació del Bastió de s’Illa.

Dissabte, 7 de novembre
Lloc: Sa Plaça
11.30 h. Cuina amb bolets, a càrrec del Centre Micològic de Menorca ‘Doctor Saurina’. Col·labora l’associació ‘Fra Roger. Gastronomia i Cultura’.
13 h. Música en directe amb Àngels Anglada.

Estigues al dia sobre les novetats del programa ‘Tasta es Migjorn’ a través de les xarxes socials (facebook.com/esmigjornplan o @esmigjornplan a Twitter).