Apunt Menorca 'Berto Romero sigue con nosotros', al Teatre Principal de Maó

‘Berto Romero sigue con nosotros’, al Teatre Principal de Maó

El 16 d’octubre Berto Romero aterrarà al Teatre Principal de Maó per presentar l’espectacle Berto Romero sigue con nosotros, un xou que ja fa més de dos anys que dóna voltes per la geografia espanyola obtenint un gran èxit de públic.

Berto Romero sigue con nosotros és un monòleg d’humor, en el qual Berto fa un recorregut per la seva vida i ens parla de relacions sentimentals, de traumes infantils, de la família, de la seva experiència com a pare de tres fills i de la crisi dels 40 anys. Un text ple d’humor corrosiu i irreverent, que Berto utilitza per flagel·lar-se i riure’s d’ell mateix, i on no falta la crítica social i política. La posada en escena inclou projeccions audiovisuals i dalt de l’escenari Berto es fa acompanyar per la guitarra de El Lagarto, amb qui col·labora habitualment, i amb qui canta algunes cançons.

Berto Romero va començar fent ràdio i teatre, però van ser les seves aparicions a la  televisió, primer a TV3 i després com a col·laborador de l’Andreu Buenafuente, les que el van donar a conèixer al gran públic i el van convertir en una estrella mediàtica. És fundador de la companyia artística El Cansancio i membre de la productora El Terrat. També ha fet cinema, ha escrit llibres i ha estat columnista del diario Público. Amb el seu anterior espectacle, La apoteosis necia, va estar set anys girant pels escenaris de tota Espanya.

Berto arriba a Menorca per oferir una nit d’evasió i diversió, però també de reflexió, ja que quan ens parla de la seva vida ens fa pensar en la nostra. Una hora i mitja de gags plens d’enginy, que ens confirmen que estem davant d’un dels grans còmics d’aquest país