Apunt Menorca Brunch&Co: música, art i gastronomia per rebre l'estiu

Brunch&Co: música, art i gastronomia per donar la benvinguda a l’estiu

El diumenge 7 de juny tindrà lloc a Sant Lluís la segona edició del Brunch&Co, un esdeveniment que combina música, art, disseny i gastronomia, i que ens convida a passar un dia a l’aire lliure gaudint d’un ambient alegre i creatiu. Després de l’edició de l’any passat a Maó, enguany la cita es trasllada al parc de Sa Garrigueta de Sant Lluís, d’11 del matí a 10 de la nit.

Els que hi vagin trobaran menjar, activitats, tallers, zona infantil, música en viu, dj’s i un mercat amb més de 30 paradetes de moda, complements, ceràmica, il·lustració, joieria, decoració, arts plàstiques… I en definitiva, un munt de productes amb la creativitat, el talent i la sensibilitat com a denominador comú.

Brunch&Co neix de la mà de l’associació Campiquipugui, amb la voluntat de potenciar el talent local i esdevenir un punt de trobada entre artistes, joves dissenyadors i artesans. El festival s’inspira en el concepte d’street market, i vol convidar tothom a gaudir de la cultura en un espai públic i en un ambient festiu, i alhora propiciar la reflexió al voltant de les noves formes de creació i de consum. Cliqueu per veure el cartell del Brunch&Co.

Una manera genial de passar un dia a l’aire lliure, gaudint del bon temps i de l’arribada de l’estiu, i una cita imprescindible si es volen conèixer les darreres creacions dels artistes de l’illa. A més, els organitzadors prometen sorpreses constants i molt bon rotllo. No hi falteu!

globos_slider