Apunt Menorca Carlos Garrido parla sobre 'Paisatge i transcendència'

Carlos Garrido parla sobre ‘Paisatge i transcendència: els monuments prehistòrics de Menorca’

Carlos Garrido oferirà aquest dijous a la Sala d’Activitats Ciutadanes de l’Ajuntament d’Alaior una conferència sota el títol ‘Paisatge i transcendència: els monuments prehistòrics de Menorca”. L’acte s’emmarca en el programa d’activitats culturals dissenyat per l’Ajuntament d’Alaior per celebrar el dia de Sant Jordi.

Garrido és escriptor i periodista especialitzat en temes de patrimoni. Autor de la Guía Arqueológica de Mallorca (títol publicat conjuntament amb Javier Aramburu i Vicenç Sastre), Arqueología de Cataluña y Balerares, Mallorca màgica, Menorca màgica, El caminante de Empúries, Te lo contaré en un viaje, Duermes y me olvidas y La estrella fenicia, memorias taumatúrgicas.

Actualment gestiona Carlos Garrido Escènic, una companyia especialitzada en la divulgació del patrimoni, la història i la cultura. Alguns dels espectacles que han dut a escena són Aventura a Es Baluard, Perduts a Cabrera, Les veus de Bellver i Jo, Odisseu. Aquesta darrera, una adaptació teatral de L’Odissea d’Homer, es representa aquest divendres al Convent de Sant Diego.