Apunt Menorca Ciutadella acull la Festa del Llibre Menorquí

Ciutadella acull la Festa del Llibre Menorquí

Dotze hores dedicades a la promoció del llibre menorquí. Aquest seria el resum express de la jornada que, amb el reclam de Festa del Llibre Menorquí, ha organitzat l’Ajuntament de Ciutadella per al proper dijous, 20 d’agost, a la cèntrica plaça des Pins.

Les activitats començaran a les 10 hores i acabaran a les 22 hores. Hi haurà parades d’exposició i venda de llibres al llarg de tot el dia, si bé el més destacat de la jornada cultural es concentrarà al fosquet. És el cas del conta contes infantil ‘Com una cabra’ sobre llegendes populars menorquines, programat a les 19.30 hores, o de la presentació, a les 20.30 hores, de la nova guia de Triangle Postals Menorca Talaiòtica. La prehistòria de l’illa.

L’acte central, però, serà el maridatge de música i poesia que han preparat Cris Juanico i els poetes Pere Gomila Bassa, Francesc Florit Nin i Bep Joan Casasnoves i que començarà a les 21.30 hores.

El cantant i compositor ciutadellenc interpretarà temes del seu darrer disc F(a)usta en els intermedis de les lectures que faran els poetes dels seus respectius poemaris, tots tres publicats aquest any: Pere Gomila de Geografies del vent (Arrela, 2015), Francesc Florit Nin de Dibuix de l’ombra (Neopàtria, 2015) i Bep Joan Casasnovas de La paraula callada (Neopàtria, 2015).

Una molt bona ocasió per apropar-se a la producció llibretera de Menorca.