Apunt Menorca Ciutadella debat sobre política cultural local - Apunt Menorca

Ciutadella debat sobre política cultural local

Aquest cap de setmana se celebren a Ciutadella les Jornades de Política Cultural Local que organitzen el Cercle Artístic, Acció Cultural de Menorca i Moviment Actiu Ciutadellenc i que tindran a l’economista i politòleg Oriol Barba com a convidat especial.

Especialista en gestió cultural comunitària i en estratègies de política local, Barba parlarà sobre ‘Polítiques culturals, participació ciutadana i gestió comunitària’. La seva serà una conferència pràctica, vivencial, ja que de ben segur prendrà com a punt de partida alguns dels projectes engegats a la Casa Orlandai de Barcelona, un equipament de titularitat municipal gestionat per l’Associació Cultural Casa Orlandai segons la fórmula de la gestió cívica.

Les seves aportacions, sumades a l’actualitat cultural que viu Ciutadella –amb especial atenció a la polèmica sorgida després que l’Ajuntament hagi decidit cedir l’ús de Can Saura al Ministeri de Justícia per traslladar-hi els nous jutjats-, animaran el debat de política cultural que se celebra un dia després i que comptarà amb la participació de tots els candidats a la batllia de Ciutadella.