Apunt Menorca Clara del Ruste inaugura el curs de l'Escola d'Art Dramàtic de Menorca

Clara del Ruste inaugura el curs de l’Escola d’Art Dramàtic de Menorca

El curs 2015-16 de l’Escola d’Art Dramàtic de Menorca (EADM), s’inaugura oficialment divendres 16 d’octubre, a les 18.30 hores, a la Sala Albert Camus de Sant Lluís amb una conferència a càrrec de l’actriu, cantant, creadora i directora escènica Clara del Ruste.

Els 25 alumnes inscrits fins el dia d’avui podran gaudir d’una xerrada/taller sobre teatre de la mà d’aquesta gran professional. La trajectòria de Clara del Ruste en el món del teatre arrenca com a actriu en la companyia Els Joglars, participant en tres dels seus espectacles: Teledeum, Virtuosos de Fontainebleau, Bye Bye Beethoven i en la sèrie SOM 6 milions.

Així mateix, la seva formació com a cantant li permet treballar amb la companyia Dagoll Dagom en tres espectacles: Flor de Nit, Pirates i Boscos endins, així com formar part del Cor del Gran Teatre Liceu, en el registre de Mezzosoprano.

La seva experiència com a ajudant de direcció queda reflectida en els dos espectacles de Comediants: El Gran i Petit Secret i Skribo, entre d’altres.

Sentiments: l’expressió a través de la música

A les 21 hores es representarà també a la Sala Albert Camus l’espectacle Sentiments, del qual és coautora Clara del Ruste. Una cantant lírica comença el seu recital i és envaïda pels sentiments, el seu cos, la seva veu serà utilitzada per tots els sentiments que volen expressar-se. Música i cançons interpretades en directe que ens acosten al món dels sentiments: l’odi, l’amor, la nostàlgia, l’enveja, la llibertat entre d’altres són els protagonistes i els únics personatges que entren a escena. Emocions directes, fresques, que s’expressen i volen descobrir el sentit de la seva existència encarnada en els humans.

L’accés a l’espectacle és gratuït amb entrades anticipades que es poden recollir al SAC de l’Ajuntament de Sant Lluís de 8.30 a 14.30 h o a la taquilla de la Sala Polivalent Albert Camus, a partir de les 20 h. del dia 16 d’octubre.

La matrícula per al curs 2015-16 de l’EADM romandrà oberta fins a finals del mes d’octubre. Els interessats en matricular-se poden dirigir-se al Servei d’Atenció Ciutadana del Consell de Menorca o enviar un correu a inscripcioartsesceniques@gmail.com.