Apunt Menorca Concert de Pistola al Jazzbah - Apunt Menorca

Concert de Pistola al Jazzbah

El cantautor manacorí Roger Pistola desembarcarà el divendres 11 de desembre a Menorca acompanyat de la seva banda, i ho farà per oferir el seu folk d’influències anglosaxones al públic menorquí d’hivern, en un concert a la sala Jazzbah de Ciutadella.

Pistola és el projecte en solitari de Roger Pistola Mascaró, músic manacorí d’activitat frenètica, que tot i la seva joventut duu una llarga trajectòria musical a les seves espatlles. Ha estat integrant de formacions com See, Kard’s Piken o Hole Sound i ha fet de músic d’acompanyament de la cantautora Ivette Nadal. A més, a l’estiu fa versions amb el grup Train of Love, i s’entrega al punk amb reminiscències de jota marinera amb Mo Beim, la banda satírica que ha muntat amb el seu germà.

Pistola arriba a Menorca amb el seu segon disc sota el braç. Gravat amb la discogràfica ciutadellenca Velomar Records, A punt i a part és un treball de to introspectiu, amb onze cançons que es mouen entre el dolor i l’esperança, i amb influències de músics com Jeff Buckley, Nick Drake o Eliott Smith.

Els que s’apropin al Jazzbah podran gaudir de la música sincera, emotiva i plena de sentiment d’un dels artistes més inquiets del panorama musical illenc.