Apunt Menorca Concha Velasco protagonitza 'Olivia y Eugenio' - Apunt Menorca

Concha Velasco arriba al Teatre Principal de Maó amb ‘Olivia y Eugenio’

Concha Velasco serà al Teatre Principal de Maó els dies 2 i 3 de setembre amb l’obra Olivia y Eugenio, que arriba a Maó després de girar amb èxit per tota Espanya durant més d’un any. Acompanyen Concha Velasco, Hugo Aritzmendiz i Rodrigo Raimondi, dos actors amb síndrome de Down que es van alternant en el paper de coprotagonistes.

Olivia y Eugenio és una obra dura i entranyable a la vegada, que ens explica la història de l’Olivia i el seu fill Eugenio, que té síndrome de Down. Al llarg de l’obra, l’Olivia rememora la seva vida i repassa les decisions que ha pres des del naixement de l’Eugenio. Un soliloqui on la protagonista es pregunta fins a quin punt la gent que ha conegut es pot considerar més normal que el seu fill. L’obra és una reflexió sobre la vida, i sobre les persones en situació de dependència, que qüestiona el concepte de normalitat en la nostra societat.

L’autor del text és Herbert Morote, escriptor i dramaturg peruà que a l’obra exposa les seves vivències i experiències en primera persona, com a pare d’un fill amb síndrome de Down. Dirigida per José Carlos Plaza, Olivia y Eugenio és l’obra amb la qual Concha Velasco ha reaparegut dalt dels escenaris després d’una greu malaltia, i li ha valgut grans elogis de crítica i públic.

Les dues representacions del Teatre Principal seran una gran ocasió per veure a Menorca una de les grans actrius espanyoles, interpretant un paper de maduresa, ple de sentiment i tendresa. Una obra emotiva i punyent que no us deixarà indiferents.