Apunt Menorca Conferència de Carles Capdevila sobre 'Educar amb humor'

Conferència de Carles Capdevila sobre ‘Educar amb humor’

Carles Capdevila, director del diari ARA, pronunciarà aquest divendres la conferència ‘Educar, innovar i comunicar amb humor’ a Can Salort, la seu de la Universitat de les Illes Balears a Alaior. El presentarà Pere Alzina, professor de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l’Educació de la UIB.

Capdevila compagina actualment el seu càrrec al capdavant de l’ARA amb col·laboracions als programes ‘El matí’ de Catalunya Ràdio i ‘Hoy por hoy’ de La Ser, així com als espais de TV3 ‘Divendres’ i ‘Matins’. A més, és el responsable de la producció executiva de l’APM, programa que va crear i dirigir entre el 2004 i el 2008.

La seva trajectòria al món de la comunicació ve d’enfora. Ha format part de les redaccions dels diaris El Periódico, Avui, El 9 Nou i Sport i la seva feina ha estat reconeguda amb diversos guardons, com ara, el premi que va rebre de Ràdio Associació de Catalunya pel programa ‘Eduqueu les criatures’, del qual en va ser director i presentador del 2006 al 2010.

Carles Capdevila destaca també en el món editorial on ha fet, entre d’altres, les següents aportacions: Entendre el món. Converses amb onze pensadors contemporanis (Arcàdia, 2015), Jo vull ser famós (La Campana, 2002), Criatura i companyia (La Campanya, 1999) i Nova York a la catalana (La Campana, 1996).