Apunt Menorca David Carabén enceta el Cicle Llevant/Ponent - Apunt Menorca

David Carabén enceta el Cicle Llevant/Ponent

El Cicle Llevant/Ponent creix any rere any i ho fa no només amb el nombre de concerts i escenaris, sinó en la qualitat de les propostes. Aquesta temporada es presenta especialment interessant amb alguns dels noms més destacats de l’escena musical independent com The New Raemon, El Petit de Cal Eril, Pau Vallvé, David Carabén, Espaldamaceta, Senior, Joana Serrat, Maria Rodés o Renaldo & Clara.

En total, més de vint grups i cantautors que multiplicaran per dos les seves actuacions: un dia a la banda de llevant, as Claustre, i un altre a la banda de ponent, al Jazzbah o al New-C.

Enceta el cicle David Carabén, veu i principal compositor de Mishima, que interpretarà les lletres que formen part del llibre La forma d’un sentit (Empúries, 2015) i entre les quals, a més del millor del repertori de Mishima, n’hi ha quatre d’inèdites.

Com a lògica extensió d’aquesta retrospectiva, Carabén ha decidit alternar els concerts de la seva banda amb una proposta més íntima i així, acompanyat només pel piano de Marc Lloret i la trompeta de Pablo Fernández, repassar cançons que habitualment no formen part dels seus directes, poemes de Joan Vinyoli i adaptacions al català d’alguns dels seus referents, com Serge Gainsbourg, Randy Newman o Neil Hannon, entre d’altres.

Aquí us deixem tots els detalls del cartell d’aquest any perquè després no digueu que no us hem avisat:

Cicle Llevant Ponent