Apunt Menorca Dios Salve a la Reina, el millor tribut a Queen, arriba a Menorca

Dios Salve a la Reina, la millor banda de tribut a Queen, arriba a Menorca

El grup argentí Dios Salve a la Reina, considerat per la revista Rolling Stone com la millor banda de tribut a Queen del món, arriba a Menorca per oferir el seu darrer espectacle. Un espectacular homenatge a la mítica banda de Freddie Mercury, que repassa la història de Queen des dels primers discos fins al darrer. La cita, organitzada per les empreses Dynamic i Trui, serà el 10 de juliol a les 21.30 hores, al pàrquing del pavelló Menorca de Maó.

Dios Salve a la Reina es va formar a la ciutat argentina de Rosario l’any 1998, i des de llavors no han parat de recollir èxits amb els seus intensos i emotius espectacles. Primer es van fer populars a l’Amèrica llatina, i després van fer el salt a Austràlia i a la resta del món.

Els espectacles de la banda argentina es caracteritzen per una recreació fidel dels directes del grup britànic, i a simple vista poden arribar a semblar els autèntics Queen. El cantant del grup, Pablo Padín, té una sorprenent semblança, tant física com vocal, amb Freddie Mercury, i a la qualitat dels músics, s’hi ha de sumar l’energia i l’emoció que desprenen els seus concerts. Llums, escenari, vestuari i música al servei d’una autèntica cerimònia de resurrecció. Les seves gires són multitudinàries i sovint omplen espais de gran capacitat.

El grup oferirà a Menorca un únic concert, que els fans de Queen no us podeu perdre. Una nit per repassar grans clàssics i reviure una de les millors bandes de la història del rock. Les entrades ja es poden comprar a les oficines de Viatges Magon i a l’Akelarre del port de Maó. L’entrada anticipada costarà 22 euros i 25 a taquilla. I preneu nota perquè Viatges Magon posarà servei de bus des de Ciutadella, Ferreries, es Mercadal i Alaior.