Apunt Menorca Dosnoudosmil canvia de registre amb 'Quina Pescada!'

Dosnoudosmil canvia de registre amb ‘Quina Pescada!’

Segur que si us parlem de Dosnoudosmil us vindrà a la ment de seguida el seu èxit de 2012 La Cadira, una història sobre la lluita de poder que va meravellar al públic per la seva àcida reflexió i per la impecable interpretació a càrrec del triplet d’actrius: Clara Lucas, Laia Galceran i Espe Robert. La companyia menorquina dirigida per Anselm Serra canvia ara de registre i presenta Quina Pescada!, una obra de pallassos per a petits i grans.

Què podem esperar de Quina Pescada!? Doncs tractant-se d’Anselm Serra i el seu equip podríem fer-vos aquesta recomanació amb els ulls tancats. Els muntatges de Dosnoudosmil són d’aquells que es cuinen a foc lent. Un ‘xup-xup’ que esdevé en el millor dels plats escènics. Teatre d’autor on en aquesta ocasió Jordi Pérez i Anselm Serra interpreten als pallassos Suli i Monyaco.

“Necessitam mans per agafar tant de peix!”, la crida ja s’ha escampat per les xarxes socials i el seu públic més fidel -els qui segueixen la tasca de la companyia des del muntatge Fora de Joc (2002)- ja s’ha fet amb les primeres entrades. Suli i Monyaco, dos germans tossuts, despistats i molt, molt malcriats, surten amb la barqueta de tota la vida amb la idea de complir un desig. Dos divertits pallassos que conviden a tota la família, fillets i adults de 4 a 99 anys, a acompanyar-los a navegar enmig de la mar. Nosaltres ens hi apuntem!