Apunt Menorca Nou programa 'Coneix la Menorca Talaiòtica' - Apunt Menorca

El Consell reprèn el programa ‘Coneix la Menorca Talaiòtica’

Aquest mes de gener, el Consell ha engegat de nou el programa ‘Coneix la Menorca Talaiòtica’ amb l’objectiu de conscienciar els ciutadans del valor que té l’ingent patrimoni arqueològic de la prehistòria menorquina. La iniciativa preveu una sèrie de visites gratuïtes a alguns dels jaciments inclosos dins la candidatura de la Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial, declaració que atorga la UNESCO.

L’èxit de les convocatòries anteriors explica que el Consell hagi decidit reprendre les visites i les dates i els horaris: els dissabtes, a les 9.30 i 11.30 hores. Els arqueòlegs encarregats de guiar els itineraris faran una introducció a l’arqueologia menorquina i a la candidatura de la Menorca Talaiòtica per centrar-se després en les particularitats del jaciment en qüestió.

El calendari de visites és el següent:
– 23 de gener: Binissafullet;
– 30 de gener: Calescoves;
– 6 de febrer: Torrellafuda;
– 13 de febrer: Torretrencada;
– 20 de febrer: Trebalúger;

Les places són limitades i a hores d’ara pràcticament tots els torns ja estan plens, així que les persones interessades es podran apuntar en llista d’espera trucant al telèfon 971 357 082 (de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores)


També et pot interessar aquesta notícia:  Els sis jaciments talaiòtics de Menorca que has de visitar