Apunt Menorca El mag Lari presenta Lari Poppins a Maó - Apunt, la guia de Menorca

El mag Lari presenta Lari Poppins a Maó

Lari Poppins

El mag Lari arriba a Menorca per presentar el seu darrer espectacle, Lari Poppins. Després de retre homenatge a Michael Jackson amb Splenda i de deixar bocabadats els espectadors amb els efectes especials de La Màgia del Mag Lari, ara Josep Maria Lari ens proposa un xou inspirat en el famós personatge infantil, ple de màgia, humor i diversió per a grans i petits.

El mag Lari va iniciar-se en la màgia l’any 1994, i després d’una trajectòria de més de vint anys, s’ha convertit en un dels principals exponents de la màgia al nostre país. Amb un estil basat en l’humor, en la interacció amb el públic i en una cerca continua de la innovació, ha estat reconegut amb nombrosos premis i ha participat en programes de màgia a TV3, Antena3 i com a col·laborador de l’Andreu Buenafuente a La Sexta.

Il·lusionisme, jocs de mans, una gran posada en escena, canvis de vestuari, trucs inspirats en els grans espectacles de Las Vegas, una cuidada banda sonora i un número en el qual participa tot el públic, converteixen Lari Poppins en garantia de diversió i fantasia per a tota la família. No us ho perdeu!