Apunt Menorca El Pinotxo màgic de Zum-Zum Teatre arriba a Maó

El Pinotxo màgic de Zum-Zum Teatre arriba a Maó

El pròxim 11 de novembre es representarà al Teatre Principal de Maó en sessió matinal per a escolars, l’obra Pinotxo, bric à brac, de la companyia catalana Zum-Zum Teatre.

Zum-Zum Teatre és una companyia que representa espectacles que intenten recuperar la tradició de la transmissió oral d’històries, contes i llegendes per tal d’adaptar-la al teatre contemporani. A Pinotxo, bric à brac, porten a escena la història més popular de la literatura italiana, i ho fan creant un món màgic i evocador a partir de la utilització d’objectes i jocs de llum.

Dos comediants representen els diferents personatges de la història, i a través dels objectes van creant els escenaris on tenen lloc els esdeveniments. Estris, artefactes i capses que prenen vida i es converteixen en una casa, en les orelles d’un ase o en el nas del Pinotxo que creix quan diu mentides. Un espectacle que aconsegueix crear una atmosfera màgica, i que convida a grans i petits a deixar volar la imaginació.

Zum-Zum Teatre va néixer l’any 1994 a Lleida amb la intenció de produir i representar espectacles per a adults a partir de 4 anys. Durant tots aquests anys han viatjat per Espanya, França i Itàlia, representant textos dels grans escriptors i dramaturgs de la literatura universal com El meu amic Txékhov, El geperut de Notre-Dame, Frankenstein o El Mikado.

La representació del Principal serà una bona ocasió per gaudir d’una versió ben original de tota una icona de la cultura moderna. No us perdeu les aventures del titella més famós de tots els temps!