Apunt Menorca Concert del Quartet Klimt a Menorca - Apunt Menorca

El Quartet Klimt interpreta Haydn, Brahms i Webern

L’Espai Sant Josep de Ciutadella Antiga i la Sala d’Activitats Ciutadanes de l’Ajuntament d’Alaior són els llocs escollits per acollir els concerts gratuïts que oferirà el Quartet Klimt els dies 20 i 21 d’aquest mes dintre de la programació d’hivern de Joventuts Musicals de Ciutadella i d’Alaior.

La formació aragonesa interpretarà el Quartet de corda en do major, Op. 64 no. 1, H.III/65 de Franz Joseph Haydn, el Rondo d’Anton Webern i el Quartet de corda en do menor, Op. 51 no. 1 de Johannes Brahms.

Tot i la seva curta trajectòria – va ser creat el 2011 al Conservatori Superior de Música d’Aragó – el quartet ha actuat a espais emblemàtics com l’Auditori Eduardo del Pueyo (Saragossa), el Palau de la Música Catalana (Barcelona), la Fundació Juan March (Madrid), l’Auditori Pau Casals (Tarragona) o l’Auditori de la Fundació Botín (Santander).

La formació integrada per Juan Salas i Jesús Merino (violins), Lara Fernández (viola) i Juan Maria Raso (violoncelo) ha participat, a més, a festivals com l’Internacional de Música i Dansa de Granada i el de la Ribagorça, així com als cicles ‘Sons de la Primavera’ de la Fundació Cerezales (Lleó) i ‘Grans Concerts’ del Conservatori Superior de Música d’Aragó. També ha enregistrat peces per a Radio Nacional d’Espanya.