Apunt Menorca Es Declivi: Joan Colomo, El Petit de Cal Eril i Mau Boada

Es Declivi: Joan Colomo, El Petit de Cal Eril i Mau Boada

Joan Colomo

Es Declivi aplega tres dels cantautors més destacats de l’escena catalana actual. Ells són Joan Colomo, Joan Pons (El Petit de Cal Eril) i Mau Boada (Esperit!). Tot i ser en essència imprevisibles, de ben segur que intercalaran cançons dels tres, anècdotes i alguna que altra sorpresa.

Els tres amics tenen la costum d’ajuntar-se de tant en tant per rememorar la Gira Santa que van fer el 2011 i que els va portar, amb el nom Es Declivi, per tota la península. Hi ha qui es pregunta si no seran “la versió sobre asfalt dels dies de Pau Riba a Formentera”.

Els tres, un per un

Després del final d’Unfinished Sympathy, Joan Colomo ha parit quatre discos en solitari a més de lliurar batalles amb La Célula Durmiente i recuperar els referencials Zeidun. Colomo és una de les joies del segell Bcore.

Joan Pons és la veu pensant d’El Petit de Cal Eril. Després de publicar el seu imprescindible quart disc, La figura del buit, s’ha embarcat en una interessant aventura amb la Free Spirits Big Band de David Mengual.

Mau Boada és un petit gran geni de la música més underground i del DIY (do it yourself). Sota el nom d’Esperit!, el seu projecte més personal, ja ha editat dos discos: Endavant continu i La lluminosa.