Apunt Menorca Faemino y Cansado porten el seu humor absurd a Ciutadella

Faemino y Cansado porten el seu humor absurd a Ciutadella

El proper 15 i 16 de gener el Teatre Calós de Ciutadella serà escenari de l’humor, l’absurd i el surrealisme. Faemino y Cansado tornen als escenaris amb el seu espectacle ¡Como en casa ni hablar! després d’haver estar retirats des del 2010.

Carlos Faemino y Javier Cansado van començar a provocar riallades a qui els escoltaven cap allà els anys 80 i des de llavors han passat dels espectacles al carrer a tenir el seu propi programa televisiu o omplir teatres d’arreu, sempre com a millors representants de l’humor absurd e intel·ligent.

¡Como en casa ni hablar! ens porta al duet en el seu estat natural: l’absurd en directe. Un espectacle que pretén fer riure els assistents “almenys 23 vegades” i que surtin d’allà sentin-se millors persones i trobant-li el sentit a la vida. I com ho faran? 26 frases de contingut hilarant escampades al llarg de la representació. I com que només busquen 23 riallades es tractaria de: 1) cobrir-se les espatlles o 2) un extra o bonus-track. ¡Como en casa ni hablar! es, en definitiva, una parodia del còmic ‘lasvegiense’, del mim ‘circosoliense’, de l’atracció ‘cruceriense’, del ‘cuentachistiense’…

Aquest espectacle, que porta gairebé un any omplint sales i teatres de tot el país, farà aturada a Ciutadella per alegrar-nos un cap de setmana d’hivern. Una oportunitat única de gaudir dels Faemino y Cansado amb possibilitat de fer un mos durant l’espectacle amb les Entrades Golden, un aforament innovador en un teatre menorquí.

Les entrades estan a la venda a través de www.entradasmenorca.com, a Foto Hernando, a Eme Produccions (Sa Muradeta, 90) i a la taquilla del teatre una hora abans de la funció.