Apunt Menorca Ferreries celebra la seva Fira de Nadal - Apunt, la guia de Menorca

Ferreries celebra la seva Fira de Nadal

Aquest cap de setmana, 12 i 13 de desembre, es celebra la Fira de Nadal de Ferreries, una convocatòria que enceta el programa d’actes organitzat per aquestes festes que es perllongarà fins el dia 9 de gener.

La Fira s’obrirà al públic el dissabte de les 10.00 a les 21.00 hores i, el diumenge, de les 10 a les 14.00 hores. Tota l’activitat es concentrarà a la plaça d’Espanya, amb una carpa central on hi tindran cabuda un total de 36 parades d’artesania, productes artístics i de regal, decoració nadalenca i productes agroalimentaris.

En dues carpes annexes, més petites, s’hi faran diferents tallers oberts a tot el públic, tant infantil com adult. Es mostraran a fer postals nadalenques amb la tècnica del quilling i l’scrapbooking; coronetes de flors; una demostració de centres nadalencs; hi haurà un taller de xocolata; a més de dues sessions de showcooking amb cuiners que donaran idees de receptes per preparar a casa aquestes festes.

No hi faltarà bona música amb l’actuació de Llunes Brunes, una classe oberta de Lindy Hop i una sessió de clandestí de swing, i també teatre per a tots i totes càrrec de El Petit Rebooombori!

El programa de la Fira i tota la programació de Nadal de Ferreries es pot consultar al web de l’Ajuntament i a través de la pàgina de Facebook.

cartell_firanadalferre