Apunt Menorca Nit de Tributs d'Alaior

Fito & Fitipaldis, AC/DC i Héroes del Silencio a la Nit de Tributs d’Alaior

Els grans èxits d’AC/DC, Héroes del Silencio i Fito & Fitipaldis ressonaran amb força a la Nit de Tributs, que tindrà lloc el dissabte 26 de desembre al poliesportiu d’Alaior. Serà una nit consagrada als grans clàssics del rock, que comptarà amb la presència The Billy Young Band, Ojos de Serpiente i Héroes Tribut Band, tres bandes de tribut arribades des de Mallorca per fer les delícies dels més nostàlgics.

The Billy Young Band és un grup de tribut a AC/DC que repassa totes les èpoques del grup australià. Bregats en mil batalles dalt dels escenaris, el grup ofereix un directe ple d’energia i emoció, que destaca per la gran fidelitat a l’original.

Ojos de Serpiente va néixer l’any 2009 a Palma, i es declaren admiradors dels primers discos de Fito & Fitipaldis. A poc a poc, han anat incorporant membres a la banda, fins a consolidar una formació i un repertori que els permet oferir un tribut d’una gran qualitat.

Per la seva banda, Héroes Tribut Band és una banda d’homenatge als mítics Héroes del Silencio, un dels grups espanyols més exitosos de tots els temps, i que va marcar tota una generació. L’objectiu de la banda és fer reviure l’essència i la intensitat del grup de Saragossa, per tal que el públic senti que està davant de Bunbury i companyia. No faltaran temes com La sirena varada, Héroe de leyenda, Maldito duende o Avalancha.

Les entrades per a la Nit de Tributs d’Alaior es poden comprar a les oficines de Viajes Magon (fins dia 22 de desembre), al bar Es Gurugú des Mercadal i al Poliesportiu Municipal d’Alaior. A més, per tal que tothom pugui gaudir del millor rock n’roll, hi haurà un servei especial d’autobusos d’anada i tornada. No valen les excuses!

Aquí podeu consultar els horaris dels autobusos.