Apunt Menorca Jornades Gastronòmiques de Producte Local de Menorca

Fra Roger organitza les Jornades Gastronòmiques de Producte Local

Del 7 al 10 de maig se celebren a Menorca les Jornades Gastronòmiques de Producte Local – Menú Km. 0, una iniciativa organitzada per l’associació Fra Roger amb la col·laboració de PIME, CAEB, ASHOME, Sine Dolore i Sa Cooperativa des Camp de Menorca.

L’objectiu d’aquestes jornades, incloses en el projecte ‘Valoració del producte de Menorca a través de la gastronomia’ que gestiona Fra Roger amb fons del programa europeu Leader, és promoure el producte i la cuina de Menorca, donar valor al patrimoni culinari i al sector primari de l’illa, així com fomentar la cuina saludable i de proximitat.

En total, hi participaran 33 restaurants que tindran com a condició única emprar aliments produïts a Menorca. El format i el preu seran lliures, amb la qual cosa hi haurà propostes de plat únic, de menú tradicional (primer plat, segon plat i postres) i de menú degustació que es mouran entre una forquilla que anirà dels 13 als 65 euros.

Els restaurants que hi participen són els següents (clica a sobre de cadascun d’ells per consultar el menú):

⊗ Ciutadella: Smoix, Es Tast de na Sílvia, Cas Ferrer de sa Font, S’Amarador, Pins 46, Es Tastet, Sant Ignasi, Ses Voltes, Cafeteria Bananas i Oliva-Hotel Audax.
⊗ Ferreries: Rías Baixas.
⊗ Es Mercadal: Ca n’Aguedet, Tast i Molí des Racó.
⊗ Fornells: Sa Llagosta, Ca na Marga, Es Mosset, Sa Proa i Es Cranc Pelut.
⊗ Es Migjorn: Binigaus Vell i S’Engolidor.
⊗ Alaior: Es Festuc.
⊗ Maó: Passió Mediterrània, Terra Bar Bistro, Don Vito Idonium, Mô Resto Bar, Can Joanet i Can Nito La Marina.
⊗ Sant Lluís: Pan y Vino, Binifadet i Alcaufar Vell.
⊗ Es Castell: Nou Siroco i Hotel Carlos III.