Apunt Menorca Gastroconcert, un deliciós maridatge musical i gastronòmic

‘Gastroconcert. Música amb sabors’, un deliciós maridatge musical i gastronòmic

Els dies 26 i 27 de febrer Joventuts Musicals de Maó i Fra Roger han preparat el maridatge perfecte. Amb el suggerent títol ‘Gastroconcert. Música amb sabors’, les dues associacions menorquines entremesclaran harmònicament, gràcies a la implicació del Consell Regulador de la Denominació d’Origen del Formatge Mahón-Menorca, la cultura gastronòmica i la musical, resultant una deliciosa combinació de sons i sabors que deixarà més d’un amb la boca oberta.

Ensemble Eudaimonia, trio format per dues flautes i un contrabaix, assumirà la interpretació musical, mentre que el cuiner i escriptor gastronòmic Pep Pelfort serà l’encarregat de les elaboracions culinàries, que tindran el formatge de Menorca com a producte estrella. Música i gastronomia no seran, però, les úniques manifestacions. S’acompanyaran d’una projecció d’imatges a càrrec d’Enric Servera i de la lectura de textos per part de Llucia Palliser.

Entre peces de Breuer i Lecuona, Ensemble Eudaimonia interpretarà una obra inèdita de Jaume Coll, composta ex professo per a aquest esdeveniment i amb la qual el contrabaixista ferrerienc cerca representar els cinc sabors: dolç, salat, amarg, àcid i umami. D’aquesta manera, al temps que sona la música els assistents podran gaudir d’un interessant i instructiu tast gastronòmic.

La primera de les dues sessionsn del ‘Gastroconcert’ es farà a l’Auditori de Ferreries el divendres 26 de febrer, mentre que la segona se celebrarà un dia després al Casino Mahonés. En ambdós casos, l’hora d’inici serà a les 20 hores. Si esteu interessats a participar-hi, heu de trucar al 647 348 070 i reservar plaça (només hi ha 75 places en cada concert). El preu de l’entrada oscil·la entre els 15 euros, si ets soci de JJMM o Fra Roger, i els 18 euros.