Apunt Menorca 'Gloses del vent', el maridatge de glosa i poesia, arriba a Alaior

‘Gloses del vent’, el maridatge de glosa i poesia, arriba a Alaior

Una de les propostes culturals mes innovadores dels darrers mesos arriba aquest divendres, 4 de març, a Alaior. Es tracta de ‘Gloses del vent’, el maridatge de glosa i poesia que l’associacióSoca de Mots i l’editorial Arrela han impulsat a partir del poemari Geografies del vent de Pere Gomila.

La unió de la paraula escrita i la paraula dita ha regalat moments d’intensitat inoblidables a Ferreries, as Mercadal, a Fornells i al Llatzeret, i ara, gràcies a la col·laboració del Centre d’Estudis Locals d’Alaior, es podrà gaudir també en la Sala d’Activitats Ciutadanes de l’Ajuntament d’Alaior.

‘Gloses del vent’ es construeix a partir dels versos del poeta alaiorenc, que recita poemes del seu darrer llibre triats a l’atzar pel públic. Els glosadors, en aquesta ocasió Miquel Truyol, Toni Rotger i Annabel Villalonga, acompanyats a la guitarra per Raül Gonyalons, improvisen les seves gloses basant-se en els versos del poeta. Un maridatge, doncs, que, tot i repetir-se en diferents poblacions, és irrepetible, ja que està basat en la improvisació.