Apunt Menorca Hola Ola Mediterranean Beach: agenda de juliol

Hola Ola Mediterranean Beach: agenda de juliol

L’agenda de l’ Hola Ola Mediterranean Beach per aquest mes de juliol ve carregada de propostes interessants. El local de Cala Blanca, un dels espais més privilegiats de Menorca per passar els dies i les nits d’estiu, serà escenari d’algunes de les festes més sonades.

Feu una ullada a la programació que ha preparat per a les properes setmanes la gent de l’ Hola Ola i no perdeu l’ocasió de gaudir d’un espai i ambient únics (ja sabeu: totes ses deixades són perdudes!):

Dimecres 1/07
A partir de les 20 h.
Festa de la lluna plena. La fórmula? Noloop + Happenings + Visuals

Divendres 3/07
A partir de les 20 h.
Sopars temàtics amb Muchacho Carbón: Grècia. El menú? Pop Carbón & Les ensalades d’Hestia.

Diumenge 5/07
Les postes de sol a l’Hola Ola. Amb dj Toni Sabariego

Dimarts 7/07
Cinema a la fresca

Dijous 9/07
A partir de les 20 h.
Concert de flamenc. Amb ‘El Percebe’, José ‘El Piru’, ‘El Busta’, Rodrigo Robles i Silvia Díaz ‘La Ichi’.

Divendres 10/07
A partir de les 20 h.
Sopars temàtics amb Muchacho Carbón: Pork Aventura.

Diumenge 12/07
Les postes de sol a l’Hola Ola. Amb dj. Toni Sabariego.

Dimarts 14/07
A les 20 h.
Concert de jazz amb Louis Souto (veu) i Aleph Aguiar (guitarra)

Dijous 16/07
A les 20 h.
Sonideros del Trópico. Amb dj. Toni Sabariego & Terremoto Mambo.

Divendres 17/07
A partir de les 20 h.
Sopars temàtics amb Muchacho Carbón: Les tres hamburgueses.

Diumenge 19/07
A partir de les 12 h.
Life Aquatic & Soul Surfers: kayaking (by Karetta Speditions) + flyboard (by Big Foot Menorca) + diving (by Diving Cala Blanca) + stands + dj’s + bbq + visuals. Cita mensial per als amants del surf i els esports aquàtics. Dj Bass i Toni Sabariego s’encarregaran de posar la banda sonora mentre assaboriu ‘Les tres hamburgueses’ de Muchacho Carbón.

Dimarts 21/07
A partir de les 20.30 h.
Ansioux Miopic Boy en concert. És vocalista i cofundador del grup Mr. Francis qie, des del 2005, sacseja nits exigents a Barcelona amb les seves versions increïbles i descontextualitzades. Ara, acompanyat per la seva miopia i el seu LoopStation, s’aventura per primera vegada en solitari amb el projecte ‘Music for a meal’, amb el qual ret homenatge a la ‘música d’ascensor’, coneguda originalment com muzak.

Dijous 23/07
A partir de les 18 h.
Reggae Party. Amb dj Rambla & Toni Sabariego. Dj Rambla ha actuat per tot el territori nacional acompanyat de destacats artistes. Resideix a la sala Mamá Mandawa i és director de la productora Flowrasta Pulse.

Divendres 24/07
A partir de les 20 h.
Sopars temàtics amb Muchacho Carbón: Jerk Chicken BBQ.

Diumenge 26/07
Dia Fora del Temps. El calendari maia consta de 13 llunes de 28 dies. Entre la finalització i el inici del nou calendari existeix un dia que es coneix com ‘Fora del temps’. Quina és la proposta de l’Hola Ola? Pren nota: M.E.L. en concert + mercadet + dj. Toni Sabariego + Happening.

Divendres 31/07
A partir de les 20 h.
Festa de la lluna plena. La fórmula? Bocabeats dj + Happenings + Visuals.
El ritme és una constant en les seleccions de Bocabeats: un teixit rítmic mutant i serpentejant que pot assolir rangs com el footwork, el jungle o shangaan electro i derivar cap al hip hop, dancehall o, fins i tot, el tarraxo. Les seves seleccions són viscerals, connecten amb els sons urbans i negres de darrera i pasada actualitat. David Torres va néixer a Ciutadella i ben prest va començar a interesar-se per la música i la pràctica electrónica, si bé les seves arrels cal cercar-les en el hip hop. Membre cofundador del mitjà de comunicació musical Concepto Radio, el seu desenvolupament com a dj ha anat en paral·lel al de la seva definició com a veu autoritzada en el present de l’avantguarda nacional i internacional. Actualment col·labora en el web Neonized, és gestor del segell Ensmble i coorganitzador de la festa RITME! a Mallorca.