Apunt Menorca InnovEm arriba a la setena edició en plena forma - Apunt, la guia de Menorca

InnovEm arriba a la setena edició en plena forma

Enguany es compleixen set anys de la primera convocatòria d’InnovEm. Organitzada per Joves Empresaris de Balears, aquesta cita firal ha aconseguit consolidar-se a Menorca com el punt de trobada de projectes, recursos i persones al voltant de la innovació en l’àmbit professional i empresarial.

Entre els seus punts forts cal esmentar la seva funció com aparador de projectes, productes i serveis, com a generador d’informació, de recursos, de negoci i de col·laboracions i també la seva vessant pràctica i formativa amb ponències i presentacions de projectes innovadors.

En aquesta edició, InnovEm comptarà amb ponents de primer nivell com el co-fundador de Desigual, Manel Adell, actualment al consell d’administració d’empreses com Puig o Privalia i el director del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, Joan Fontserè. També hi participaran Edualdo Domènech, considerat el primer empresari d’internet, el prestigiós cuiner Francis Paniego, el blocaire Juande Salinas, el director de màrqueting de Ricoh, Eduard Farga, el director d’AMC Networks, Philipe González o el director general de la divisió turística del grup Serhs, Delfí Torres.

Cal destacar, d’altra banda, que enguany s’ha decidit ampliar la part formativa amb la inclusió de quatre actuacions simultànies: un taller en què s’ensenyaran diferents eines per gestionar eficaçment una empresa, una sessió per aprendre a innovar a través del coaching i una dinàmica de networking activa.

A més, l’associació Joves Empresaris de Balears ha convocat per tercera edició consecutiva el concurs nacional de projectes innovadors que es difondrà per tots els centres de negocis del nostre país i que permetrà que els tres projectes finalistes puguin viatjar gratuïtament fins a Menorca per presentar el seu projecte, optar a premis com una estada d’una setmana Sillycon Valley, una cita privada amb l’empresari Martin Varsavsky o un lloc de coworking gratuït al Plató de Joves durant un any.

Les inscripcions per poder-hi assitir així com per participar al Concurs Innovem ja estan obertes des d’avui mateix a través de la pàgina web innovem.esAixí mateix s’han activat els canals de participació a les xarxes socials amb Facebook i Twitter.

Segueix la retransmissió en directe: