Apunt Menorca Inventari compleix 20 anys dalt dels escenaris

Inventari compleix 20 anys dalt dels escenaris

Vint anys són molts anys. I en el cas d’un grup de música donen per escriure moltes lletres, composar moltes cançons, fer molts concerts i viure moltes experiències. Com fer-ho per resumir una trajectòria tan extensa? Inventari ha optat per una fórmula infal·lible: editar un àlbum recopilatori i engegar una mini gira de concerts.

La primera data d’aquest tour per terres de parla catalana –Menorca, Mallorca i Catalunya, de moment- els va dur dissabte passat a Alcúdia, on els ciutadellencs es van poder provar de cara al que serà el gran concert commemoratiu d’aquesta efemèride: el previst aquest divendres al Teatre Principal de Maó.

La banda que lidera Bep Marquès ha cuidat fins al més mínim detall la posada en escena d’aquest directe. Els acompanyaran dalt l’escenari Joana Pons, Toni Sintes (guitarrista i productor discogràfic), les vocalistes Marta Camps, Pili Carreras i Àngels Bagur i els membres de Som Gospel Menorca, entre altres amics i coneguts. Serà una nit molt especial, de grans emocions i també d’esperats retrobaments.

El repertori que sonarà al Teatre Principal de Maó inclourà, de ben segur, els quinze temes que formen part del disc 20 anys d’Inventari, editat enguany per Editorial Menorca, i que són també els més destacats de la seva carrera. Però no seran els únics. El recorregut que farà Inventari aquest divendres serà tan exhaustiu com emotiu. Preneu nota de la inèdita ‘Com passa el temps’, per a l’enregistrament de la qual la banda menorquina ha comptat amb la col·laboració de Jesús Redondo, teclista de Los Secretos.