Apunt Menorca Jornada 'Cuina sostenible, educació i família' - Apunt Menorca

Jornada de ‘Cuina sostenible, educació i família’

En aquest món global en el qual vivim, cada vegada hi ha més veus que defensen la necessitat de retornar a una cuina basada en productes locals i de temporada, una cuina de qualitat que ha de ser possible gràcies a nous models culturals i de negoci basats en una agricultura ecològica i sostenible.

Per parlar de tot això, aquest dissabte 28 de març, Càritas, el GOB i l’Associació Fra Roger organitzen una jornada sobre alimentació i família al CEIP Margalida Florit a Ciutadella. La jornada se centrarà a explicar la importància d’una gastronomia sana, sostenible i responsable dins de l’entorn educatiu i familiar.

El programa serà el següent:

10.30 Taller de cuina en família amb Sílvia Anglada i Toni Tarragó (El Tast de Na Sílvia).

11.30 Jocs agroalimentaris a càrrec del GOB i Càritas

12.00 Xerrada a càrrec d’Ernest Fortuny sobre ‘Consum responsable en el dia a dia familiar’

La jornada forma part del projecte “Valoració del producte de Menorca a través de la gastronomia”, que compta amb l’ajut del Programa Leader, i també col·labora en l’organització l’empresa de serveis socioeducatius i de lleure Sa Xaranga.

Les activitats són gratuïtes i obertes a tothom, però es demana a les famílies que hi vulguin participar que s’apuntin via Facebook o mitjançant el correu electrònic fraroger@gastronomiamenorquina.com