Apunt Menorca One Punta Prima Day 2015 - Apunt Menorca

Kepa Acero participa al One Punta Prima Day 2015

Aquest mes torna l’esdeveniment One Punta Prima Day! Per tercer any consecutiu els amants del surf i dels seus esports derivats, com l’skate o el longboard, tenen una cita ineludible a la platja on es respira l’ambient més surfer de Menorca: Punta Prima.

L’edició d’enguany, ampliada a dues jornades, comptarà amb un convidat especial: Kepa Acero. L’esportista basc, que fins fa cinc anys es dedicava al surf professional, explicarà en un acte que tindrà lloc l’11 d’abril Sant Lluís la seva experiència i els seus viatges i compartirà amb els assistents la motivació i l’esperit necessaris “per realitzar somnis impossibles”.

L’acte de dissabte comptarà també amb les intervencions del preparador físic Luis Livermore, el doctor Esteban Moragues i els representants de Jetson. La marca de samarretes Redson i la perruqueria Pilar Garro aportaran un plus a la desfilada de moda en què participaran les botigues Buragun, Surfskate Menorca, Terra Underground, Efectos 2000, Just for Bikes, Afroboards i Kroma. L’entrada té un preu de 5€ que es destinarà íntegrament a ASPANOB. Per assistir-hi, us heu d’inscriure aquí.

El dia fort serà, però, diumenge, quan la festa es traslladarà al passeig i la platja de Punta Prima. Tot i que encara s’estan acabant de polir alguns detalls, es preveu que hi hagi un major nombre d’activitats i una oferta d’oci més acurada i completa. A les exhibicions de surf, surf-fitnessskate i longboard se sumaran actuacions musicals en directe i venda de roba i material.

Creuem els dits perquè el vent i el mar s’aliïn i assegurin les millors condicions per gaudir al màxim de la nova edició del One Punta Prima Day!

Per què One Punta Prima Day?

La idea de tirar endavant amb aquesta iniciativa sorgeix d’un grup d’amics amb una passió en comú: el surf. El detonant que els va decidir a fer la passa, segons expliquen els mateixos organitzadors, va ser el documental One California Day (2007), del qual agafen prestat el nom.