Apunt Menorca La comèdia 'Pels pèls' arriba al nou Teatre de Calós

La comèdia ‘Pels pèls’ arriba al nou Teatre Calós de Ciutadella

El nou Teatre Calós de Ciutadella obre les portes després d’una renovació total que l’ha tingut tancat durant dos anys, i ho fa amb l’espectacle Pels pèls, una comèdia dirigida per l’Abel Folk i protagonitzada per actors de la categoria de l’Alex Casanovas, el Pep Planes, la Mercè Comes, la Beth Rodergas, el Pep Sais o el Jofre Borràs. L’obra es podrà veure en dues funcions el dia 19 de desembre, a les 18:30h i a les 21:30h.

Pels pèls és l’adaptació que ha fet Guillem-Jordi Graells de Shear Madness, un clàssic de la comèdia contemporània del dramaturg alemany Paul Portner, considerada la peça de teatre no musical que s’ha representat amb més continuïtat arreu del món. A Boston, per exemple, està en cartell des de finals dels anys setanta.

Segons el seu director, és una obra de teatre poc convencional, ja que és alhora una comèdia, un thriller i un reality show. L’argument, carregat d’humor i d’intriga, gira entorn d’un assassinat comès en una perruqueria del Gaixample barceloní. Un crim que té com a sospitosos a sis personatges: el perruquer, la seva ajudanta i els quatre clients.

Participació del públic

Per resoldre el cas, els espectadors tindran un paper clau i hauran d’ajudar als Mossos d’Esquadra encarregats de la investigació. L’espectacle esdevé així una mena de partida de Cluedo, aquell joc de taula on s’havia de trobar l’assassí, on el públic adopta un rol actiu. A més, en cada representació l’assassí pot ser un personatge diferent, depenent del que decideix el públic i de la improvisació dels actors.

Els que no es vulguin perdre aquesta nova versió d’aquest clàssic contemporani amb què el Teatre Calós reobre les seves portes, ja poden comprar les entrades a través de www.entradasmenorca.com, a Foto Hernando i Punt i Apart a Ciutadella, i a la taquilla del teatre una hora abans de la funció.