Apunt Menorca La Cuqueta de Llum presenta l'espectacle familiar 'El peix irisat'

La Cuqueta de Llum presenta l’espectacle familiar ‘El peix irisat’

El dissabte 14 de novembre a les 18 hores, la Companyia Cuqueta de Llum presentarà a l’espai Musikbox de Sant Lluís l’espectacle familiar El peix irisat, una obra de titelles de llum en negre dirigida a infants de 3 a 7 anys

El peix irisat és una adaptació del llibre Rainbow Fish de l’escriptor suís Marcus Pfister. Un èxit internacional que ens parla de la importància de valors com compartir o respectar.

L’argument de l’obra gira entorn el peix irisat, el peix més bonic de l’oceà, que té unes escates de colors molt admirades per la resta d’habitants del fons marí. Tots volen jugar amb ell, però el peix irisat és molt vanitós i presumit i no es deixa estimar. Aquest caràcter orgullós, fa que a poc a poc es quedi sense amics, i se senti sol i abandonat. Per tal de capgirar aquesta situació, el peix irisat decideix demanar ajuda a l’Octopus, un pop molt savi que té respostes per a tot. ¿Aconseguirà tornar a tenir amics?

Al llarg de l’obra els fillets hauran d’ajudar el peix irisat a resoldre qüestions senzilles, i aprendran a identificar emocions i sentiments. Alhora, se submergiran en un món fantàstic, ple de peixos, pops, crancs i meduses.

La Cuqueta de Llum és una companyia de Ciutadella, creada recentment, que està especialitzada en titelles de llum en negre, que es visualitzen gràcies a l’efecte de llums de neó. La integren Maribel Silvent Corrales, formada en clown a Barcelona i amb una llarga experiència com a pallassa a l’Hospital Sant Joan de Déu, i Xavier Álvarez Coll, cofundador a Barcelona de la Companyia Llunàtics, de teatre de llum en negre per als més petits.