Apunt Menorca La Nit de Líthica: música i 'street food'

La Nit de Líthica: música i ‘street food’

Cada cop són més freqüents els festivals que aglutinen música i gastronomia. Grans cites culturals com el Sónar, el BBK Live o el Cap Roig han començat a introduir la cuina a la seva programació i d’altres neixen ja amb aquest binomi com a element definitori. És el cas del festival barcelonès SoundEAT, que conjuga música electrònica i street food.

Aquest format, que s’està estenent com la pólvora per grans ciutats d’arreu del globus com Berlín, Londres, Melbourne o Atlanta, arribarà a Menorca aquest estiu amb el nom Festival d’Estiu de Menorca – La Nit de Líthica. La data escollida és el dissabte 8 d’agost i el lloc les Pedreres de s’Hostal, a Ciutadella. Des del Grupo Van Malet, organitzadors de l’esdeveniment, el defineixen com “una proposta musical en un espai singular on es podrà gaudir de gastronomia de qualitat”.

El cartell l’encapçalen Dorian dj, líder de la banda Dorian i habitual dels millors clubs i festivals del país, i Guille Milkyway, alter ego de La Casa Azul. Un altre dels plats forts serà el concert de The Other Side. Els menorquins duran a les pedreres de marès de Ciutadella ‘Shine on tour 2015’, espectacle amb què commemoren els 40 anys del disc Wish you were here. Tancaran la nit els dj’s del festival SoundEAT.

L’oferta gastronòmica estarà coberta per les food trucks de Santa Rita i Muchacho Carbón. No seran, però, les úniques propostes culinàries. Estarem atentes a les noves incorporacions…

Mentrestant us deixem el programa:

21 h. Obertura de portes i zona d’street food.
22 h. The Other Side
00 h. Guille Milkyway (La Casa Azul)
02 h. Dorian Dj Set
04 h. SoundEAT! Dj’s
05 h. Tancament de portes.