Apunt Menorca La premiada 'Acorar' torna a Menorca en sessió doble

La premiada ‘Acorar’ torna a Menorca en sessió doble

Acorar - Toni Gomila

Acorar torna a Menorca. Aquest petit gran fenomen de la cartellera teatral es representarà els dies 15 i 16 d’agost a l’Auditori de Ferreries després de girar, amb èxit de crítica i públic, per sales de les Illes i Catalunya. L’obra que dirigeix Rafel Duran i defensa dalt l’escenari Toni Gomila, autor del text, ha superat amb escreix els 30.000 espectadors i ha estat distingida amb el Premi Serra d’Or de Teatre, la menció especial als Premis Ciutat de Barcelona i la nominació als Premis Max en la categoría de ‘Espectacle Revelació’, a més d’obtenir els principals guardons de l’Associació de Teatres i Auditoris Públics de les Illes Balears i de l’Associació d’Actors i Actrius Professionals de les Illes Balears.

Acorar planteja una “reflexió sobre la identitat col·lectiva dels pobles”, sobre què és allò que ens defineix, què és allò que fa que (encara) existeixi la nostra comunitat. Gomila, que també va ser nominat com a millor actor als Premis Butaca, defensa sense fissures aquest incisiu monòleg que agafa com a excusa narrativa una jornada de matances a Mallorca i arriba a calar fins al racó més profund i íntim de les nostres consciències. Un encert de Produccions de Ferro que té corda per estona.

Les entrades es poden comprar a Sa Llibreria i el bar Feimar (Ferreries); Opticalia (Ciutadella); Llibreria Monte Toro (Es Mercadal); Hostal La Palma (Fornells); Tabacs Migjorn (Es Migjorn Gran); Llibreria Espai 14 (Maó); Llibreria Serra (Es Castell); Llibreria Sant Lluís (Sant Lluís); i Casino de Sant Climent (Sant Climent).