Apunt Menorca La Setmana de la Geodiversitat apropa al públic la varietat geològica de Menorca

La Setmana de la Geodiversitat apropa al públic la varietat geològica de Menorca

La Setmana de la Geodiversitat a la Reserva de la Biosfera de Menorca arriba plena d’activitats. Conferències, visites i excursions de tot tipus formen part d’un programa impulsat per l’Institut Menorquí d’Estudis (IME) i l’Observatori Socioambiental de Menorca (OBSAM).

Sortides guiades de temàtica geològica són sols part d’una proposta que transcorrerà entre els dies 1 i 7 de juny. Des de l’Apunt ens és molt difícil recomanar-vos una activitat en concret per la qual cosa us animem a aprofitar el caràcter gratuït que tenen al manco vuit d’aquestes excursions. Passejades geològiques pel barranc d’Algendar, per Binimel·là o una sortida a Ses Salines Noves de Fornells a càrrec de Pere Fraga en són un exemple prou atractiu.

Cal subratllar el lliurament de premis i diplomes acreditatius del Concurs Fotogràfic organitzat amb motiu de la convocatòria. Un acte que es celebra dia 5 al Centre de Geologia de Menorca, a Ferreries. Pel que fa a les activitats a l’aire lliure, us aconsellem també les relacionades amb el medi marí, com una excursió geològica en vaixell pel port de Maó (preu de 8 euros / adults; i 4 euros per als fillets de 3 a 12 anys). O una travessia en caiac fins a l’Illa d’en Colom i sa Torreta (15 euros per persona) que segur que us ve de gust amb l’arribada d’un ambient més estiuenc.

El tret de sortida d’aquesta Setmana de la Geodiversitat és dia 1 de juny a la seu de l’IME, al Camí des Castell de Maó, amb la conferència “Geologia i societat: Geotècnia, què és i per a què serveix?”, de la mà de Bernat Caritg de Munditest Menorca.

Les places són limitades, així que cal fer inscripció prèvia a totes les excursions i visites. Podeu sol·licitar més informació mitjançant l’adreça electrònica setmanageodiversitat@gmail.com o al telèfon 971 35 15 00. Feu clic per consultar el programa.

setmanabiodiversitat_slider