Apunt Menorca La XVI Volta Cicloturista torna a Ciutadella - Apunt, la guia de Menorca

La XVI Volta Cicloturista torna a Ciutadella

Volta Cicloturista

Del 14 al 16 d’octubre l’Associació Cicloturista de Menorca organitza la XVI Volta Cicloturista a Menorca, un esdeveniment que no es poden perdre els amants del ciclisme i que enguany comptarà amb els membres de l’equip Team Sky com a convidats de luxe.

El recorregut d’aquesta edició constarà de tres jornades. La primera, divendres 14 d’octubre, tindrà la sortida i l’arribada al recinte firal de Menorca, al Polígon Industrial de Maó, i recorrerà el Camí d’en Kane fins arribar as Mercadal per després visitar el Museu del Ciclisme de Menorca.

La segona jornada s’iniciarà a primera hora del matí a l’Ajuntament de Maó. Està previst que els participants arribin a Ciutadella a migdia després de recórrer diferents indrets de l’illa, com s’Enclusa. La tercera i darrera jornada també començarà i acabarà a Maó i tindrà com a plat fort l’ascens a Monte Toro.

A la Volta Cicloturista a Menorca poden participar totes les persones aficionades al ciclisme, ja que la velocitat està limitada en tot moment per un cotxe de l’organització, i els únics trams lliures cronometrats són la pujada a s’Enclusa i a Monte Toro.

Enguany la Volta tindrà uns convidats ben especials, ja que comptarà amb la presència dels membres del Team Sky David López, Mikel Landa, Beñat Intxausti i Nicolás Roche. Tots ells participaran en una xerrada el dissabte a la tarda, durant la qual es farà un homenatge a Stephen Roche.

Un cap de setmana, en definitiva, consagrat a la bicicleta i que convertirà l’illa en una festa de l’esport. Consulteu tota la informació de la volta aquí: menorcacicloturista.com.