Apunt Menorca Lectura de 'Contes d'amor (i desamor)' al Cercle Artístic

Lectura de ‘Contes d’amor (i desamor)’ al Cercle Artístic de Ciutadella

La sala d’actes Jeroni Marquès del Cercle Artístic acollirà el proper diumenge, 14 de febrer, una lectura oberta de relats d’amor i de desamor escrits pels participants en els tallers d’escriptura creativa que coordina Ana Haro en l’entitat cultura ciutadellenca.

Sobre la iniciativa, la periodista i escriptora explica el següent: “Si hi ha un tema literari interminable és, sens dubte, el de l’amor romàntic (i el seu revers, clar: el dors de la fulla) i els tallers d’escriptura creativa del Cercle Artístic ens hem proposar donar-li una altra volta a l’assumpte en forma de relats breus per celebrar això que (en els anuncis) anomenen Sant Valentí”.

El grup Topsy Gipsy, format per Josep Mascaró (violí), Antonio Lo Re (trompeta) i Jesús Guash (guitarra), posarà el fil musical que acompanyarà la lectura dels textos creats per a l’ocasió per aquest grup d’aficionats literaris.

L’entrada serà gratuïta i hi haurà taquilla inversa, és a dir, que tot aquell que vulgui podrà fer una aportació lliure a la sortida.