Apunt Menorca Els Peccata Minuta arriben a Ciutadella - Apunt Menorca

Les tapes gurmet de Peccata Minuta arriben a Ciutadella

Els Peccata Minuta tornen a Menorca el pròxim dissabte 28 de febrer, amb motiu de la celebració del Dia de les Illes Balears. Amb la intenció de delectar els paladars més exigents, aquesta nova edició comptarà amb la participació de cinc dels millors cuiners menorquins, i tindrà lloc al Mercat des Peix de Ciutadella a les 21h.

Peccata Minuta és una ruta de tapes gurmet organitzada pel grup de cuiners Chefs(in), que pretén portar la cuina de qualitat a llocs emblemàtics i poc habituals de les Balears. Aquesta nova cita arriba a Menorca precedida de l’èxit de l’anterior edició, que va tenir lloc el mes de desembre passat al Mercat Femenias – Peixateria de Maó.

Per un preu de 25 euros, es podrà degustar un menú de cinc platets que cinc cuiners prepararan en directe. El preu també inclou un còctel, cervesa artesana, Meloussa i Ulisses, i vins de Binitord.

El menú que prepararan els xefs és el següent:

  • Joan Bagur (Hotel rural Morvedra Nou, Ciutadella) / Ou a baixa temperatura amb parmentier i salsa de sobrassada
  • Tomás Cano (Hotel Royal Son Bou, Alaior) / Coca d’albergínia fumada amb carpaccio de pop i roques espurnejants de tap de cortí
  • Sílvia Anglada (Es Tast de na Sílvia, Ciutadella) / Arròs de la terra, brou de porc, raola de botifarró i maionesa d’all negre
  • Carlos Juanico / Sabors llunyans verds, formatge i cendra vegetal
  • Óscar Torrens / Crema de frígola, terra de carquinyol i ametlla i pluja de pal (dolç)
  • Joan Canals (Ulisses, Ciutadella) Menorca’s punch (combinat amb Xoriguer, taronja i cava)

Les places són limitades i per assistir-hi cal fer reserva al web de Chefs(in) o al bar Ulisses de Ciutadella. L’esdeveniment, que també se celebrarà a la mateixa hora al Mercat de Santa Catalina de Palma, és una ocasió única per gaudir de la millor gastronomia de les illes a un preu assequible. Idò, bon profit!