Apunt Menorca Espectacle infantil 'Posau ordre en aquest poble'

L’espectacle infantil ‘Posau ordre en aquest poble’, a les biblioteques de Menorca

Laia García i Àngel Orfila escenifiquen Posau ordre en aquest poble (Balàfia Postals), conte escrit per Sílvia Pons i il·lustrat i dissenyat per Laura Miyashiro que va obtenir el Premi de Narrativa Infantil Ciutat d’Eivissa l’any 2012.

En Posau ordre en aquest poble, Pons ens conta la història de Binipolit, un petit poble imaginari sense ordre ni concert, on “les botigues obrien i tancaven quan volien, els llums dels carrers feien pampallugues, les cartes no arribaven quan tocava, les campanes de l’església sonaven a tota hora, l’escola obria els dies festius i tot era un desgavell”. Un dia, els seus habitants, cansats de tant de desordre, decideixen que és hora de trobar una via per organitzar-se millor. Com ho faran? Què passarà? Serà fàcil?

Al llarg del mes de maig, gràcies a la col·laboració de la Xarxa de Biblioteques de Menorca, Laia García i Àngel Orfila recorreran tota l’illa amb aquest didàctic espectacle i respondran aquestes i més preguntes. No tenim cap dubte que Posau ordre en aquest poble captivarà grans i menuts, així que marqueu les dates en vermell a la vostra agenda i prepareu-vos per passar una molt bona estona. Aquest és el programa:

– B.P.M. des Mercadal: 9/05, a les 11 h.
– B.P.M. de Ferreries: 11/05, a les 18 h.
– B.P.M. des Migjorn: 12/05, a les 18 h.
– B.P.M. des Castell: 13/05, a les 18 h.
– B.P.M. de Ciutadella: 16/05, a les 11.30 h.
– B.P.M. de Sant Lluís: 19/05, a les 18 h.
– B.P.M. d’Alaior: 20/05, a les 18.30 h.
– B.P.M. de Maó: 27/05, a les 18 h.