Apunt Menorca L'espectacle Night & Day torna a Ciutadella

L’espectacle Night & Day torna a Ciutadella

Shanti & Joan Mesquida Big Band presenten al Teatre Calós de Ciutadella l’espectacle Night & Day, una vetllada de jazz i de swing que transportarà el públic assistent als anys daurats en què aquests gèneres musicals regnaven en els principals clubs nocturns de grans ciutats com Nova York.

Acompanyat per la Big Band que dirigirà Joan Mesquida i també pel quartet Jazz Do It, el cantant ciutadellenc es convertirà durant dues hores en un crooner i interpretarà clàssics que han estat immortalitzats per intèrprets de la talla de Frank Sinatra, Dean Martin o Tony Bennet, tot i que també hi haurà espai per a noms més actuals com Michael Bublé o Robbie Williams.

La bona acollida que va tenir la seva estrena l’any passat a la sala polivalent del Canal Salat de Ciutadella i al Teatre Principal de Maó és, sens dubte, la millor carta de presentació de Night & Day.

Les entrades ja estan a la venda a través de www.entradasmenorca.com, a Foto Hernando, a Eme Produccions (Sa Muradeta, 90) i a la taquilla del teatre una hora abans de la funció. Hi haurà servei de bar en el mateix teatre i durant l’espectacle a la zona VIP si s’adquireix una ‘Entrada Golden’.