Apunt Menorca 'Libro de la selva, el musical' - Apunt Menorca

Libro de la selva, el musical

Les aventures de Mowgli i els seus amics arriben al Teatre Principal de Maó per celebrar l’any nou en forma de musical per a tota la família. Un espectacle que combina música en directe, màgia, acrobàcies, números aeris i una gran posada en escena per tal d’adaptar una de les obres més populars de l’escriptor Rudyard Kipling i de la literatura universal.

El llibre de la selva explica la història de Mowgli, un nen que perd la seva família per culpa de Shere Kan, un tigre malvat que ataca el poble on viu amb els seus pares. El nen és acollit per una bandada de llops, que el crien i li ensenyen les lleis del grup. Mowgli haurà d’aprendre a espavilar-se per si sol, i per fer-ho comptarà amb l’ajut dels seus amics, l’ós Baloo i la pantera Bagueera. Finalment, Mowgli s’haurà d’empescar la manera d’enfrontar-se al poderós Shere Kan. Una història emocionant, plena de valors i d’ensenyaments, de la qual se n’han fet nombroses adaptacions i que ara podrem gaudir en un dels formats més divertits.

Dirigit per María Pareja, Libro de la selva, el musical està obtenint un gran èxit de públic al Teatro Maravillas de Madrid, i ha estat pioner en incorporar el llenguatge de signes com a part de la coreografia per tal que tothom pugui gaudir de l’espectacle.

A Maó es podrà veure dos dies, dissabte 3 de gener a les 18h i diumenge 4 de gener a les 12h. Dues representacions que convertiran el teatre en una selva, amb més de 30 personatges que fins i tot baixaran a les butaques per cantar amb el públic. Diversió garantida per a grans i petits!