Apunt Menorca L'IEB duu a Menorca la mostra 'Mirades obertes a la natura'

L’IEB trasllada a Menorca la mostra ‘Mirades obertes a la natura’

Després de passar per sales de Mallorca i Eivissa, l’exposició fotogràfica Mirades obertes a la natura arriba a Menorca i es podrà contemplar des del 10 d’abril fins al 21 de maig en horari de dimarts a divendres, de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores, a l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca.

Organitzada i produïda per l’Institut d’Estudis Baleàrics i comissariada per NAT Projectes, la mostra és un compendi d’imatges del paisatge, la flora i la fauna de l’arxipèlag captades des del punt de vista i la sensibilitat de dotze fotògrafs balears. Marc Allès i Antoni Cladera són els encarregats d’oferir una nova mirada sobre Menorca. Els altres autors convidats són Joan Costa, Jaume Gual, Vicent Guasch, Xavier Mas, Oliver Martínez, José A. Porras, Manu San Félix, Joan Sastre, Biel Servera i Sebastià Torrens.

Amb aquesta iniciativa, l’IEB posa a l’abast de tothom unes imatges inèdites, fidels a la realitat però amarades de la sensibilitat personal de qui les pensa i les captura. “Hi trobarem –assenyalen els organitzadors- tot l’encís d’un paisatge únic i que ja és universalment conegut, i la bellesa d’una fauna i flora de terra i mar, plena de vitalitat i color, com un corol·lari de formes i espècies de gran valor ecològic i paisatgístic”.