Apunt Menorca L'OCIM i la Capella Davídica, junts en el Concert de Cap d'Any

L’OCIM i la Capella Davídica, junts en el Concert de Cap d’Any

El Concert de Cap d’Any que ofereix l’Orquestra de Cambra Illa de Menorca (OCIM), enguany sota la batuta del prestigiós director Enrique Azurza, ha esdevingut un dels concerts més esperats de l’any a Menorca, una cita ineludible per als amants de la bona música.

Organitzat per Joventuts Musicals de Maó i Joventuts Musicals de Ciutadella, s’espera que torni a ser un gran èxit de públic. I tot apunta que així serà. I és que enguany tornen a juntar-se dalt de l’escenari els músics de l’OCIM i el Cor de la Capella Davídica, a més d’una gran coral participativa composada per cantaires d’arreu de l’illa. Hi ha previstes dues dates: el 29 de desembre a l’Església de la Catedral de Ciutadella (20.30 h), i el 30 de desembre al Teatre Principal de Maó (20.30 h).

Les obres escollides per a aquesta ocasió són el Magnificat de John Rutter i el Salve Regina de Giovani Battista Pergolesi, un repertori d’una gran idoneïtat des del punt de vista tècnic i musical per a l’OCIM, que en aquesta ocasió comptarà amb la col·laboració especial de la soprano Laia Frigolé.

Les entrades es poden comprar anticipadament a Foto Hernando per al concert de Ciutadella (15€), i a la taquilla i el web del Teatre Principal de Maó i a Ticketmaster per al concert de Maó (a partir de 15€).

Hi ha una manera millor d’acomiadar el 2015 i donar la benvinguda al 2016?