Apunt Menorca 'L'orgue viu', un espectacle integral a l'Església de Santa Maria

‘L’orgue viu’, un espectacle integral a l’Església de Santa Maria

Els dies 27 i 28 d’agost es representarà a l’Església de Santa Maria ‘L’orgue viu’, un espectacle audiovisual creat per l’empresa IluminaM que conjuga música, dansa, il·luminació arquitectural i projeccions de videomapping i que té per finalitat potenciar la imatge de l’orgue i de la mateixa església com a elements notables del patrimoni menorquí.

A partir del videomapping, model de producció audiovisual, els creadors de l’espectacle transformaran la percepció de l’orgue projectant-hi efectes visuals i creant una realitat mixta a temps real amb la finalitat “d’expandir les capacitats sensorials de l’espectador”.

El so de l’orgue, amb música original i interpretació de Tomé Olives, serà el fil conductor de l’espectacle. Cristina Blanco, amb la seva coreografia, aportarà el valor afegit que sempre dóna la dansa a les intervencions artístiques que tenen allò visual com a protagonista.

A més, la il·luminació de l’espai contribuirà a submergir el públic en una atmosfera efímera i aleatòria amb què els promotors de l’espectacle ‘L’orgue viu’ pretenen mostrar què hi ha més enllà del que és físicament tangible i transportar l’espectador a un món màgic.

Les entrades es poden comprar a taquilla per un preu de 15 euros o de manera anticipada, i fins el dia 26 d’agost, a l’American Bar (Maó) per 12 euros.