Apunt Menorca Los Secretos presenten 'Algo prestado' a Menorca

Los Secretos presenten ‘Algo prestado’ a Menorca

Los Secretos aterren aquest mes a Menorca per presentar a l’Akelarre el seu darrer disc, Algo prestado (2015), un homenatge als que consideren els seus “herois musicals” i entre els quals hi ha un lloc destacat per a Jackson Browne i el seu ‘Call it a loan’ (‘Considéralo un préstamo’), tema que inspira el títol de l’àlbum i de la gira.

“Hem escollit cançons que formen part de la nostra vida, de la nostra música, i les hem adaptat al nostre estil”, explica Álvaro Urquijo, rostre visible de la veterana formació madrilenya.

Després de dos anys de feina, Los Secretos van publicar a principis de l’any passat el seu catorzè disc d’estudi que conté composicions de músics amb els que van créixer musicalment com Gram Parsons, Graham Parker, Nick Lowe, Peter Gabriel, Jackie DeShannon o Rodney Crowell i d’altres més actuals com Ron Sexsmith o Fountains of Wayne.

Al concert no faltaran, però, els clàssics que han encimbellat Los Secretos com una de les bandes més sòlides de la història del pop espanyol i entre els quals destaquen ‘No me imagino’, ‘Déjame’, ‘La calle del olvido’, ‘Y no amanece’, ‘Ojos de gata’ o ‘Sobre un vidrio mojado’, entre d’altres.