Apunt Menorca Manel presenta a Menorca Jo competeixo - Apunt, la guia de Menorca

Manel presenta a Menorca Jo competeixo

Manel

Els Manel arriben a Menorca per presentar ‘Jo competeixo’, un àlbum que els ha dut al cim de les llistes de vendes a l’estat espanyol, convertint-los en el primer grup que ho aconsegueix tres vegades consecutives amb tres àlbums cantats en català.

Immersos en la gira de presentació del seu nou disc, i després de participar en festivals com el Primavera Sound de Barcelona o l’Arenal Sound de Borriana, els Manel seran a Menorca el dia 6 d’agost, en el marc de la segona edició del festival FEM Menorca.

Amb aquest nou treball, el seu quart disc d’estudi, el grup deixa enrere els ukeleles i el folk més costumista per explorar noves temàtiques i sonoritats, i demostren que després de gairebé deu anys de carrera han sabut fer un pas endavant i actualitzar-se de manera coherent i natural, sense perdre l’essència pel camí.

Sens dubte, el concert que oferira Manel a Menorca serà una de les cites musicals imprescindibles de l’estiu, i una bona ocasió per degustar en directe temes nous com ‘Sabotatge’, ‘Les cosines’ o ‘La serotonina’, que de ben segur que estaran ben acompanyats pels clàssics del seu repertori.